Рохля Фрумкінава будуе драўляны бровар. Выпускае тры гатункі – «Баварскае», «Сталовае» і «Пльзенскае»
Караль Ян Чапскі ўдасканальвае працэс вытворчасці і ўзводзіць будынак, дзе піва варыцца і сёння. На пасадзе мэра пераўтварае Мінск у еўрапейскую сталіцу
Браты Лекерт арганізуюць працу на бровары з нямецкай педантычнасцю. Прадаюць піва ў Беласток, Вільню, Брэст, Гродна, Бабруйск
Завод нацыяналізаваны і перайменаваны ў "Беларусь". 200 супрацоўнікоў выпускаюць 120 тыс гл піва штогод
Вытворчасць піва не спыняецца і ў вайну. На картах піваварня адзначана аранжавым кругам — сюды не ўпадзе ні адна бомба
Засноўваецца адкрытае акцыянернае таварыства "Піўзавод Аліварыя". Пачынаецца мадэрнізацыя вытворчасці. Якасць выходзіць на новы ўзровень — золота на міжнародных конкурсах